недеља, 8. мај 2011.

Dobrodošli na Sitonija Info Blog

Sajt www.sitonijanadlanu.com nastao je sa idejom da se na jednom mestu sakupe i sistematizuju sve potrebne informacije koje će vam biti od pomoći pri planiranju i realizaciji letovanja na ovoj fenomenalnoj turističkoj destinaciji severne Grčke. Osim opisa svih mesta na Sitoniji kroz naslove sajta možete saznati sve o prelepim plažama smeštenim duž 330km obale kao i hotelima, smeštajnim kapacitetima, tavernama, supermarketima, pumpama za snabdevanje gorivom. Osim detaljnih opisa na sajtu su vam date i GPS kordinate svih lokaliteta kako bi ih što lakše pronašli na terenu.


Međutim i pored potpunih informacija još uvek svakodnevno stižu vaša dopunska pitanja na koja sam dosada odgovarao putem maila. S obzirom da odgovori na vaša pitanja mogu biti zanimljivi i za druge koji planiraju letovanje na Sitoniji napravljen je ovaj blog gde možete postaviti sva pitanja u vezi ovog dela Halkidikija kao i neposrednog okruženja. Ja ću se potruditi da odgovore dobijete u najkraćem mogućem roku, a na vama je da saznanja i proverene informacije iskoristite na najbolji mogući način i da leto 2011. učinite vama i vašoj porodici ispunjenim i nezaboravnim.

Dobro došli u želji da Sitoniju razotkrijete u potpunosti!

Vaš Sitonijanadlanu!

12 коментара:

  1. Анониман1. јул 2011. 08:30

    Ćao!
    Interesuje me samo da li se u drugoj polovini septembra može letovati na Sitoniji? Odnosno, da li je sunčano u tom periodu, ili već postane prilično hladno?
    Hvala unapred, Dragana
    gasha@neobee.net

    ОдговориИзбриши
  2. Druga polovina septembra je po pravilu vrlo dobar period za odlazak na Sitoniju. Manja je vrućina, primetno manja gužva i mnogo povoljnije cene smeštaja. Ovaj period je inače moj omiljeni termin za odlazak na Sitoniju i najveći broj fotografija sa sajta www.sitonijanadlanu.com načinjen je upravo u tom periodu. More je nešto svežije nego u sezoni, ali još uvek prijatno za kupanje ali svakako toplije nego u maju ili početkom juna. Jedino što su dani nešto kraći i neke od hotela, taverni, beach barova i kampova su već zatvoreni.

    U svakom slučaju preporučujem vam ovaj termin jer efikasnost kretanja i razotkrivanja poluostrva je drastično veća nego u sezoni kada vrućina i gužva učine svoje. Osim toga doživljaj nekih plaža je potpuno drugačiji kada na njima budete bukvalno sami. Osim toga u septembru je i te kako moguće iskoristiti pojavu da ukoliko je vreme loše na jednoj strani, na drugoj nije i obrnuto. Za poslednjih 5 godina jedino 2008. vreme je bilo loše u tom periodu i to na istočnoj obali pa smo svaki dan odlazili na zapadnu obalu i kupali se normalno.

    ОдговориИзбриши
  3. Dvoumim se oko smestaja u Sartiju,idemo suprug i ja i dete od 4 god.U opticaju su kuce:Andreas,Afroditi i Dimis ali se bojim da je tu velika guzva s obzirom da idemo od 16-31jula.S druge strane svidjaju mi se Tsantilas,Babis i Berlin ali nemam predstavu koliko su daleko od Starog Sartja.Napominjem da idemo kolima ali ne bih volela da svako vece umesto da setamo trazimo parking!Inace veoma sam fascinirana Sartijem zahvaljujuci vasem putopisu!Vidimo se u Sartju!!!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Andreas, Afroditi i Dimis su sve u istom bloku i na dobroj lokaciji. Dimis ima svoj parking, ali su studia prilično mala, Moj savet je da kuće Babis i Tsantilas preskočite, a Berlin je sasvim optimalno rešenje i na samo nekih 200m od Dimisa.

      Избриши
  4. Interesuje me kakvo je vreme u prvoj polovini juna, jel 9ma neko neka iskustva, treba da idem od 03.06. - 13.06.2013.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ukoliko u maju sastavi 10-tak dana sa visokim temperaturama ne brinite ništa imaćete pravo leto!

      Избриши
  5. Анониман4. март 2013. 17:37

    Dobila sam nagradno putovanje na Sitoniju od 10.05.2013. do 20.05.2013., interesuje me kolike su temperature i može li se kupati.

    ОдговориИзбриши
  6. Prošle godine smena 10-20. maj imala je prelepo vreme ali je more još uvek bilo hladno za normalno kupanje.

    ОдговориИзбриши
  7. Анониман23. мај 2013. 21:59

    Kakvo je vrem nasitoniji od 10-20 juna,da li moze da se kupa sa malom decom...

    ОдговориИзбриши
  8. Анониман23. мај 2013. 22:01

    Molim Vas za info kakvo je vreme na Sitoniji pocetkom i sredinom juna. Da li je pametno ici sa malom decom i da li je OK za kupanje?

    Hvala.

    ОдговориИзбриши
  9. E ljudi i mene zanima stavros pocetkom sept........

    ОдговориИзбриши
  10. Kakvo li ce vreme biti pocetkom septembra ove godine bas me zanima

    ОдговориИзбриши

Postavite vaše pitanje ili ostavite komentar!